Ma ismét gyerekkorunk kedvencét hoztam ahogy én készítem 🙂

Piramis szelet

A tankönyv szerint párizsi krémmel vagy rokokó krémmel kéne tölteni, de én a finomabb dobos krémmel készítem  🙂

Piskóta:

  • A kakaóvaj és kakaómassza kiváltható csokival és vajjal  🙂
  • Elnézést a töltés miatt, de este 10 kor készült és már nem voltam a toppon  🙂
  • 5 db tojás
  • 100 gr cukor
  • 125 gr liszt

Dobos krém:

  • 3 db tojás
  • 150 gr cukor
  • 150 gr csokoládé
  • 175 gr vaj
  • 25 gr kakaóvaj
  • 25 gr kakaómassza

Tipp:

  • A kakaóvaj és kakaómassza kiváltható csokival és vajjal  🙂
  • Elnézést a töltés miatt, de este 10 kor készült és már nem voltam a toppon  🙂
Facebook Kommentek
Bármilyen kérdésed adódna, keress bizalommal!