Jurinka I. Zsolt

 

Megédesítem az emberek életét

 

Exkluzív Videókkapcsolat

Történetem

A sütemények iránt kiskamasz koromban kezdtem el érdeklődni amikor is otthon próbálgattam a szárnyaimat miután láttam, hogy édesanyám hogyan készíti a piskótát
Ezt a lelkesedésemet látva szüleim úgy gondolták, hogy menjek el cukrász tanulónak így 1982 – 1985- ig az Ecseri úti vendéglátó iskolában cukrásznak tanultam
Az iskola elvégzése után Kríz Péter cukrászmesternél helyezkedtem el mai napig Őt tekintem mesteremnek.
Magyarországon végigjárva a ranglétrát az Átrium Hyatt hoteltől kezdve a Grand Hotel Corvinus Kempinski szállodán keresztül végül a Gundel étteremben dolgoztam mint cukrász chef.
2000 ben a Gundel Étterem révén kikerültem Németországba Frankfurtba a Steingerberger Frankfurterhof ötcsillagos szállodába ami nagy előrelépés volt szakmai téren.
Itt ismerkedtem meg különböző technológiákkal és eszközökkel alapanyagokkal amelyek bővítették szakmai repertoáromat.
Ezután a folyami hajózásra tettem át a székhelyemet ahol kilenc évet töltöttem el közben kipróbáltam a tengeri hajózást is olyan nagy cégeknél mint az Oceania Cruise Line és Crystal Cruises line.
2010 ben hazatértem és öt évig a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kamatoztattam tudásom.
2017- ben kerültem a 0,75 bisztróba ahol az étterem főcukrászaként alakítottam ki az étterem desszertjeit.
Portfoliómban hagyományos magyar cukrászat remekműveitől kezdve az új trendeket követve a francia desszertekig magamat folyamatosan képezve találhatóak desszertek.
2020 – ban indítottam el Zso süti tanodája blogomat amely rövid idő alatt népszerű lett és 2 hónap alatt 7200 követőt tudhat maga mellett.
Célom, hogy a 38 év alatt felhalmozott tudásom minél szélesebb körben átadjam ezzel segítve a háziasszonyokat és kollégákat szakmai fejlődésüket segítve.

Köszönöm szépen
Zso

Vizsgáim

Mestervizsga

Francia desszert tanfolyam Kolonics Zoltán

Francia desszert tanfolyam Magyar kézműves cukrászatért alapítvány (Kemény Zsuzsa)

Valrhona csokoládé tanfolyam

Szolgáltatások

KONZULTÁCIÓ

Új Cukrászda vagy Étterem?

Egy új étterem esetleg cukrászda nyításán, továbbfejlesztésén gondolkodik?

Szakmai segítség? Képzés?

Külső, szakmai segítségre van szüksége a műhely tervezésénél, vagy a választék kialakításában?
Meglévő kollégáit szeretné tovább képezni?

Örömmel Segítek

Örömmel segítek, egyedi elképzelései megvalósításában.

Kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Visszajelzések

Rólam Írták

Elérhetőségeim

Tel.:
+36-30-250-3972

E-mail:
jurinkazsolt (kukac) gmail.com

Napközben
10:00-18:00

Kövess Facebookon

Bármilyen kérdés adódna keress bizalommal!

Bármilyen kérdésed adódna, keress bizalommal!