FaceBook Blog

 

Heti rendszerességgel postolok a FaceBookon. Fényképek és rövid leírás formájában mutatom be a sütemények elkészítési módját.

Sajnos minden apró részletet, technikai fogást, elkészítési módot így nem tudom átadni, ezért hoztam létre az exkluzív tartalmakat, ahol videók formájában tekinthető meg a sütemény elkészítési módja.

Nézz bele a videókba még ma 🙂

 

Exkluzív Videókkapcsolat
Rákóczi túrós torta

Rákóczi túrós torta

Ismét egy klasszikus: Rákóczi túrós de torta formában😉 Linzer 100 gr porcukor 200 gr margarin vagy vaj 300 gr liszt 1 db tojás Vaníliás cukor ( ebből a mennyiségből marad tészta abból lehet készíteni islert vagy linzer karikát 😉) Túró töltelék 500 gr...

Dobos torta

Dobos torta

Felrakom az eredeti Dobos receptjét ahogy Dobos C. József megálmodta és az én módosított receptemet. Azért módosítottam mert nekem nagyobb karikám van itthon illetve nem hiszem, hogy sok embernek van otthon kakaóvaj és kakaómassza😉 De még így is ez lesz a...

Gluténmentes csokoládé – málna torta

Gluténmentes csokoládé – málna torta

Lisztmentes piskóta alap amin egy csokoládé mousse és málna tejszínkrém van élő virág díszítéssel. 😉 Piskóta recept 5 db tojás 110 gr dió 70 gr csokoládé 70 gr cukor Csokoládé mousse 125 gr csokoládé 2 db tojás 30 gr cukor 270 gr állati tejszinhab 2db nagy...

Mimoza

Mimoza

Mimoza (köszönöm a nevet Tünde Klopfer) Az egyik kedvenc desszertem amire büszke vagyok és az eddigi karrierem legjobb desszertjének tartok. Én találtam ki és raktam össze 😉 Szerintem igazi ízharmónia ami a savanykás, pikáns, édes keveréke. Persze ez a szakma...

Eszterházy torta

Eszterházy torta

Az Eszterházy torta tulajdonképpen GLUTÉNMENTES ha nem zsirozott - lisztezett pléhen készítjük mint az eredetit🙂Én így tettem. Eszterházy lap 300 gr tojásfehérje(10db) 300 gr cukor 350 gr pörkölt darált dió Krém 315 gr tej 150 gr cukor 200gr tojássárgája...

Karamellás csokimousse

Karamellás csokimousse

Karamellás csokimousse közepén folyékony áfonya betéttel, sós - karamell glaze. Lisztmentes fehér csokis-mandulás felverten. Felvert 2 db tojás 55 gr mandulaliszt 37 gr fehér csokoládé 37 gr cukor Kb 100 gr tej csokoládé az áthúzáshoz. Karamellás csokimousse 33 gr...

Piramis szelet

Piramis szelet

Ma ismét gyerekkorunk kedvencét hoztam ahogy én készítem 🙂 Piramis szelet A tankönyv szerint párizsi krémmel vagy rokokó krémmel kéne tölteni, de én a finomabb dobos krémmel készítem  🙂 Piskóta: 5 db tojás 100 gr cukor 125 gr liszt Dobos krém: 3 db tojás 150 gr...

Elérhetőségeim

Tel.:
+36-30-250-3972

E-mail:
jurinkazsolt (kukac) gmail.com

Napközben
10:00-18:00

Kövess Facebookon

Bármilyen kérdés adódna keress bizalommal!

Bármilyen kérdésed adódna, keress bizalommal!